Atplastin suoraseurantaan perustuva 24/7 -logistiikkapalvelu pitää sisällään pakkaamisen, varastoinnin, varastotilanteen seurannan, kuljetuksen ja muun logistiikan niin sopimusvalmistuksen asiakkaillemme kuin mattojen jälleenmyyntiverkostolle. Pitkäaikainen kokemus useiden isojen kaupparyhmittyjen ja satojen jälleenmyyntipisteiden suoraseurannasta eli yhteydestä suoraan asiakkaidemme varastoihin varmistaa kaikille asiakkaillemme logistisen huollon toimivuuden. Atplast 24/7 logistiikkapalvelu hoitaa toimitukset myös Suomen rajojen ulkopuolelle ympäri maailmaa.

 

Jälkikäsittely, kokoonpano ja pakkaus

Suurin osa koneistamme on varustettu nivelvarsiroboteilla, jotka mahdollistavat kappaleen pakkaamisen ja nopean jälkikäsittelyn automatisoinnin uudellekin tuotteelle.

Suoraseuranta ja varastointi

Palvelut skaalautuvat yrityksenne tarpeen mukaan. Palvelukokonaisuus sisältää tarvittaessa varastoinnin tuotteille, sekä varoittaa hälytysrajojen avulla mahdollisten varastotäyttöjen tarpeesta. Huolehdimme lisätilaukset automaattisesti.

Palvelumme avulla asiakkaamme voivat vähentää turhia tuotevarastointeja ja säästää aikaa, vaivaa ja kustannuksia

Toimitukset

Seuraamme sopimusasiakkaidemme varastotilannetta päivittäin, jolla huolehdimme tarvittavat tuotteet oikean paikkaan oikeaan aikaan. Valmistamme ja toimitamme niin muoviosia kuin mattoja asiakkaidemme varastotilanteen ja sopimuksen mukaan.

Atplast tuotteiden lastausta.
Scroll to top

Ota yhteyttä