Ari-matto tuulikaappiin

Atplast Ari-matto tuulikaappiin

Atplast Ari-matto on kulkusuunnattomasti muotoiltu. Tämä tuulikaappimatto on valmistettu kestämään erittäin kovaa kulutusta. Maton pinnassa on kenkää vasten hyvin pitävä kitkapinta ja pohjassa on reilut vesiurat.

 

 

Ari-matto on suunniteltu käytettäväksi sekä sisä- että ulkotiloissa, ja sen voi asentaa koko tuulikaapin alalle, syvennykseen tai sellaisenaan ovelle. Ari-matto soveltuu erityisen vaativiin kohteisiin, joissa kulkusuunnat ovat ristikkäisiä, kuten päiväkotien kuraeteiset ja kauppakeskusten tuulikaapit. Ari-maton jäykkä rakenne ja kestävä liitosmekanismi pitävät maton paikallaan, eikä matto lähde rullautumaan tai aaltoilemaan raskaidenkaan kuormien alla. Tuote on Pohjoismaisiin oloihin toimivaksi todettu jo yli kolmenkymmenen vuoden markkinoilla olon kokemuksella.

Ulkoa kantautuva lika tippuu ristikkorakenteen väleihin, vähentäen sisätiloihin kulkeutuvan karkean lian minimiin. Pohjan vesiurat päästävät veden virtaamaan lattiakaivoihin ja ilman kiertämään maton alla, jolloin maton alustassa oleva mahdollinen kosteus haihtuu mahdollisimman tehokkaasti. Pinnan tekstuuri irrottaa lian kengistä, renkaista ja rullakoista tehokkaasti, sekä tekee matosta erittäin pitävän, eikä se ole liukas kosteallakaan kelillä.

Matto suunnitellaan aina käsiteltäviin paloihin siivous ja muut käsittelytarpeet huomioiden. Maton voi tarvittaessa pestä vedellä tai painepesurilla miedosti emäksisellä pesuaineella.

Pyydä rohkeasti tarjous sähköpostilla osoitteesta myynti@atplast.fi tai puhelimitse 040 179 4305

Tuotetiedot

Valmistusmaa Suomi
Paksuus 12mm / 16mm / 20mm / 25mm
Värit Harmaa
Liitostapa Pystytappi
Paksuus, mm / paino, kg/m2 12mm / 5,2kg/m2
16mm / 6,1kg/m2
20mm / 7,1kg/m2
25mm / 8,1kg/m2
Kovuus 78 shore
Materiaali Nitriilikumi-muoviseos
Moduulin koko 150 x 150 mm
Scroll to top

Ota yhteyttä