Leijona King tuulikaappimatto.

Leijona King

Leijona King on Suomessa valmistettu jämäkkä ja kestävä tuulikaappimatto erilaisiin julkisiin tiloihin sekä kotitalouksiin, jossa matolta vaaditaan ammattimaista lopputulosta. Leijona King on suunniteltu pohjoismaisiin vaihteleviin olosuhteisiin sekä se kestää erinomaisesti myös rullaliikenteen.

Leijona King on materiaaliltaan hieman kovempi kuin muut kumisekoitteiset matot, mutta on helppo rullata kasaan siivouksen ajaksi. Maton pinnassa on pienet nyppylät, jotka irrottavat karmeampaa likaa kengän pohjasta. Lika tippuu ritilän alle, josta se on helppo siivota pois. Pohjan tukeva ristikkorakenne kestää kovaakin käyttöä ja samalla päästää ilman kiertämään maton alustassa mahdollistaen kosteuden haihtumisen lattiapinnasta.

Matto valmistetaan asiakkaan mittojen mukaisesti. Asennus- ja mittauspalvelumme takaa viimeistellyn ja kulutusta kestävän lopputuloksen. Mattoa on mahdollisuus tilata 80x120cm levyinä sekä paloina.

Ota yhteyttä Leijona myyntiin ja pyydä tarjous.

Tuotetiedot

Valmistusmaa Suomi
Paksuus 12mm / 16mm / 20mm / 25mm
Värit Harmaa
Liitostapa Pystytappi
Paksuus, mm / paino, kg/m2
(Paino kertoo mattoon käytetystä raaka-ainemäärästä. Korkeampi määrä käytettyä raaka-ainetta tarkoittaa parempaa kestävyyttä.)
12mm / 5,2kg/m2
16mm / 6,5kg/m2
20mm / 9,1kg/m2
25mm / 10,4kg/m2
Kovuus 78 shore
Materiaali Nitriilikumi-muoviseos
Moduulin koko 150 x 150 mm
Scroll to top

Ota yhteyttä