Atplast Leijona Paroni tuulikaappimatto.

Leijona Paroni

Leijona Paroni on Suomessa valmistettu tyylikäs ja laadukas tuulikaappimatto julkisten tilojen edustalle. Matto soveltuu käytettäväksi liikerakennusten ja taloyhtiöiden sisäänkäynneille. Leijona Paroni on pehmeä, kestävä ja näyttä. Leijona Paroni on suunniteltu pohjoismaisiin olosuhteisiin sekä kestämään normaalin käyttökulutuksen.

Ominaisuuksiltaan Leijona Paroni on miellyttävän pehmeä, joustava sekä luistamaton matto jalalle. Maton pinnassa olevat pienet nyppylät irrottavat likaa tehokkaasti kengänpohjasta. Lika tippuu pois maton pinnalta ritilän alapintaan, eikä lika siirry sisätiloihin. Leijona Paroni on helppo pitää puhtaana. Se on helppo rullata kasaan siivouksen ajaksi. Pohjan reilut vesiurat mahdollistavat veden ja kosteuden poistumisen tehokkaasti ilman päästessä kiertämään maton alustassa.

Matto valmistetaan asiakkaan mittojen mukaisesti. Asennus- ja mittauspalvelumme takaa viimeistellyn ja kulutusta kestävän lopputuloksen.

Ota yhteyttä Leijona myyntiin ja pyydä tarjous.

Tuotetiedot

Valmistusmaa Suomi
Paksuus 12mm / 16mm / 20mm / 24mm
Värit Musta, grafiitinharmaa
Liitostapa Pystytappi
Paksuus, mm / paino, kg/m2
(Paino kertoo mattoon käytetystä raaka-ainemäärästä. Korkeampi määrä käytettyä raaka-ainetta tarkoittaa parempaa kestävyyttä.)
12mm / 5,0kg/m2
16mm / 6,7kg/m2
20mm / 8,6kg/m2
25mm / 10,4kg/m2
Vesiurat Kyllä
Kovuus 65 shore
Materiaali Nitriilikumi-muoviseos
Moduulin koko 200 x 100 mm
Scroll to top

Ota yhteyttä